foto

Derek Luke

  • nar. 24.4.1974 (44 let)
    Jersey City, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (4)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Nesmrtelný
2014 Alex of Venice
Sight Unseen
Supremacy
2013 Second Sight (TV film)
Výdejna zavazadel
2012 Hledám přítele pro konec světa
Záblesk slávy
2011 Captain America: První Avenger
2009 Madea Goes to Jail
The Notorious B.I.G.
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
Určitě, možná
2007 Hrdinové a zbabělci
2006 Cesta za vítězstvím
Dotkni se ohně
2004 Pravidla boje
Světla páteční noci
2003 Motorkáři
Večeře s April
2002 Příběh Antwona Fishera

TV seriály

2018 13 Reasons Why (TV seriál)
Bye (S02E13)
The Box of Polaroids (S02E12)
Bryce and Chloe (S02E11)
další epizody (13)
2017 13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 7, Side A (S01E13)
Tape 6, Side B (S01E12)
Tape 6, Side A (S01E11)
další epizody (13)
2016 Kořeny (TV seriál)
Part 1 (E01)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
Only You (S01E10)
Trust Me (S01E06)
Gregory (S01E03)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
1999 Dva z Queensu (TV seriál)
White Collar (S01E18)

TV pořady

2017 13 Reasons Why: Beyond the Reasons (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Hudební videoklipy

2007 Common feat. Will.I.Am - I Want You (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace