foto

Júto Nakadžima

  • nar. 10.8.1993 (26 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bokura no gohan wa ašita de matteru
2015 Deto - Koi to wa Donna Mono Kashira - 2015 natsu hitou (TV film)
Pink and Gray
2008 Sensei wa Erai!

TV seriály

2018 Suits (TV seriál)
2017 Haha ni naru (TV seriál)
2016 Hope: Kitai zero no šinnjú šain (TV seriál)
Keidži bareríno (TV seriál)
2015 Déto: koi towa donna mono kašira (TV seriál)
2014 Jowakutemo, katemasu (TV seriál)
Suikjú Jankísu (TV seriál)
2013 Hanzawa Naoki (TV seriál)
Share House no Koibito (TV seriál)
2012 Risō no Musuko (TV seriál)
2006 Primadam (TV seriál)
2005 Nobuta. O produce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky