foto

Sheree J. Wilson

  • nar. 12.12.1958 (60 let)
    Rochester, Minnesota, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2013 A Country Christmas
Christmas Belle (TV film)
2012 Easy Rider: The Ride Back
2011 Gundown, The
2007 Déšť z pekla (TV film)
2006 Pomsta bez výčitek
2005 Walker, Texas Ranger: Falešné obvinění (TV film)
Záhadná žena: Hra (TV film)
2004 Birdie and Bogey
1994 Tajemství minulosti (TV film)
Walker Texas Ranger 3: Deadly Reunion
Zásah z pekla
1986 Zprávy v jedenáct (TV film)
1985 Americká zmrzlina
Our Family Honor (TV film)
Vlna zločinu
1984 Velvet (TV film)

TV seriály

2009 Leaving Bliss (TV seriál)
2007 Pink (TV seriál)
2001 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
The Final Showdown: Part 2 (S09E24)
The Final Showdown: Part 1 (S09E23)
Reel Rangers (S09E22)
další epizody (14)
2000 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Faith (S09E10)
Child of Hope (S09E09)
Retribution (S09E08)
další epizody (23)
1999 Walker, Texas Ranger: Thunderovi synové (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
A Matter of Faith (S08E12)
Full Recovery (S08E11)
Rise to the Occasion (S08E10)
další epizody (24)
1998 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
On the Border (S07E11)
Eyes of a Ranger (S07E10)
Paradise Trail (S07E09)
další epizody (24)
1997 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Small Blessings (S06E12)
A Woman's Place (S06E11)
Rainbow's End (S06E10)
další epizody (25)
1996 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
A Ranger Christmas (S05E13)
The Deadliest Man Alive (S05E12)
Lucky (S05E11)
další epizody (28)
1995 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
The Covenant (S04E11)
Whitewater: Part 2 (S04E10)
Whitewater: Part 1 (S04E09)
další epizody (22)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Tygří oko (S03E10)
Odplata (S03E09)
Pod palbou (S03E08)
další epizody (23)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Noc gladiátora (S02E10)
Nevinný člověk (S02E09)
Nevyrovnané účty (S02E08)
další epizody (13)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Poslední soud (S01E03)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Kane & Abel (TV seriál)
Our Family Honor (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Dokumentární

2018 Cannes Without a Plan

Host

TV pořady

2000 Doing Dallas (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace