foto

Penny Fuller

  • nar. 21.7.1940 (77 let)
    Durham, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Pánem svého koutku
2000 Příběh malé Jacey (TV film)
1997 Temné spiknutí
1994 Dar lásky (TV film)
1993 Burani z Beverly Hills
Danielle Steel: Hvězda (TV film)
Rio Shannon (TV film)
1992 Matkou za každou cenu (TV film)
Slečna Rose Whiteová (TV film)
1991 False Arrest (TV film)
Lies Before Kisses (TV film)
1990 Appearances (TV film)
Columbo: Na programu vražda (TV film)
1989 Oheň a déšť (TV film)
1987 At Mother's Request (TV film)
Dvě paní Grenvillové (TV film)
1986 As Summers Die (TV film)
George Washington II: The Forging of a Nation (TV film)
1984 Kočka na rozpálené plechové střeše (TV film)
Povolení vraždit (TV film)
1983 Intimate Agony (TV film)
1982 Elephant Man, The (TV film)
Lois Gibbs and the Love Canal (TV film)
Piano for Mrs. Cimino, A (TV film)
Your Place... or Mine (TV film)
1980 Amber Waves (TV film)
1976 McNaughton's Daughter (TV film)
Všichni prezidentovi muži
1974 Ann in Blue (TV film)
1973 Applause (TV film)
1972 Women in Chains (TV film)

TV seriály

1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Vítej zpátky, Cartere! (S02E01)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Kavárna U Noční můry (TV seriál)
Love & War (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Room for Two (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1986 Fortune Dane (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 The Duck Factory (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Bare Essence (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Bob Newhart Show, The (TV seriál)
The Beachcombers (TV seriál)
Young Dr. Kildare (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

TV pořady

1992 The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1971 This Is Your Life (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace