foto

Pierre Perrier

  • nar. 9.8.1984 (36 let)
    Nogent-sur-Marne, Val-de-Marne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Imposture (TV film)
2016 Arès
City of Lost Love
We Are Tourists
2015 Crime à Aigues-Mortes (TV film)
2014 Disparue en hiver
Toi que j'aimais tant (TV film)
2013 Weekend, Le
2012 Sexuální kroniky současné francouzské rodiny
2011 American Translation
2009 Plein sud
2007 Cerfs-volants, Les (TV film)
2006 Chacun sa nuit
Harkis (TV film)
Le héros de la famille
2005 Studené sprchy
2003 Ciel d'asile (TV film)

TV seriály

2020 Peur sur le lac (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Romance (TV seriál)
6 (E06)
La Guerre des vignes (E05)
Amours et jalousies (E04)
další epizody (6)
2019 Jeux d'influence (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
Brouillard en thalasso (S01E04)
Znovuzrozeni (TV seriál)
Les Revenants (S02E08)
Etienne (S02E07)
Esther (S02E06)
další epizody (8)
2014 Borgia (TV seriál)
1495 (S03E01)
2012 Znovuzrozeni (TV seriál)
La Horde (S01E08)
Adèle (S01E07)
Lucy (S01E06)
další epizody (8)
Příliš brzy (TV seriál)
La famille, c'est sacré ! (S02E01)
2010 Příliš brzy (TV seriál)
C'est la rentrée ! (S01E04)
2005 Faites comme chez vous (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
2001 Fred a jeho orchestr (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 City of Lost Love

Host

TV pořady

2010 Le petit journal (TV pořad)