foto

Miguel Arteta

  • nar. 1965
    San Juan, Portoriko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Limited Partners
2018 Duck Butter
2017 Večeře s Beatriz
2014 Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den
2013 Rita (TV film)
2011 Cedar Rapids
2009 Mládí v hajzlu
2005 Are You the Favorite Person of Anybody?
2002 Hodná holka
2000 Chuck a Buck
1998 Livin' Thing
1997 Prodavač iluzí

TV seriály

2018 Boj o moc (TV seriál)
Austerlitz (S01E07)
Forever (TV seriál)
Oceanside (E07)
Another Place (E05)
2017 Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 Grace and Frankie (TV seriál)
The Elevator (S01E10)
2013 The Carrie Diaries (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Život je boj (TV seriál)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Bez ochrany (S01E07)
Úplně normální (TV seriál)
The Godparent Trap (E07)
Nanagasm (E05)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Horká a studená (S04E08)
Den leguána (S04E07)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Gumový muž (S01E08)
Mé nové Já (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Katastrofa (S01E06)
Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Mofongo (S02E05)
Ve znamení raka (TV seriál)
Strašidla (S02E04)
Léčba sexem (S02E03)
2006 Kancl (TV seriál)
Slavnost Indů (S03E06)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Hrůza útočí doma (S04E06)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Lhář a děvka (S02E11)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Závěť (S01E02)
Pasadena (TV seriál)
2000 Machři a šprti (TV seriál)
Buráky a marjánka (E13)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Dokumentární

2009 Chinatown Film Project

Herecká filmografie

Filmy

2004 See This Movie
V dobré společnosti

TV seriály

2011 Mé nové Já (TV seriál)

Dokumentární

2012 Casting By
2002 Independent View (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Duck Butter

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace