foto

Ki-sang Jeon

  • nar. 1959
    Jižní Korea
  • zem. 13.1.2018
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2012 Areumdawoon geodaeege (TV seriál)
2009 Kgotboda namja (TV seriál)
2007 Manyeo Yu-hee (TV seriál)
2005 Kwaegeolchoonhyang (TV seriál)
Mai geol (TV seriál)
2003 Bodigadeu (TV seriál)
2000 RNA (TV seriál)
1997 Nae anui cheonsa (TV seriál)
Wanbyeokhan namjaleul mannaneun bangbeop (TV seriál)
1996 Papa (TV seriál)
1994 Sarangui insa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace