foto

Francis Lax

  • nar. 16.4.1930
    Paříž, Francie
  • zem. 13.3.2013 (82 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Komisař Moulin: Příliš blízká ochrana (TV film)
Komisař Moulin: Smrtící svůdnost (TV film)
Komisař Moulin: Ve jménu našich dětí (TV film)
1999 Le Voyage à Paris
Migrations de Vladimir, Les
1998 Le comptoir
1992 L.627
1989 Manon Rolandová (TV film)
1985 Rouge baiser
1983 Rock 'n Torah
1982 Bulvár vrahů
1981 Fais gaffe à la gaffe!
Minoïe - vyp.
1980 Au bon beurre (TV film)
Une nuit rêvée pour un poisson banal
1978 Exercice du pouvoir, L'
Jsem nesmělý, ale léčím se
1976 Všechno uvidíme
1975 Le Futur aux trousses
Nežádoucí pasažér
Povídka o policajtovi
1974 Mrak v zubech
Nada
1973 Le désir et la volupté
Nevím nic, ale řeknu všechno
1972 Život plný malérů
1971 Macédoine
Společník
1969 La Fiancée du pirate
1968 Cvokové
1967 Jeudi on chantera comme dimanche
Kdybych byl špión
1966 La fausse suivante ou Le fourbe puni (TV film)
1964 325 000 Francs (TV film)
Coplan prend des risques
1962 Culottes rouges, Les
Donnez-moi dix hommes désespérés
1961 Radosti velkoměsta
1960 Fortunat
Le Caïd
1956 Les mains liées

TV seriály

1999 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Přechod pro chodce (S05E13)
Komisař Moulin: Presumpce neviny (S05E08)
1998 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Sériový vrah (S05E12)
Komisař Moulin: Vypni to rádio! (S05E11)
Komisař Moulin: Nábřeží stínů (S05E10)
další epizody (4)
1996 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Zakázané město (S05E06)
1995 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Nepřiměřená obrana (S05E05)
1994 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Le Récidiviste (S05E04)
1993 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Ať krev nečistá… (S05E03)
Komisař Moulin: Smrt policejního důstojníka (S05E02)
Komisař Moulin: Znamení hrozby (S05E01)
další epizody (4)
1992 Puissance 4 (TV seriál)
Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Bílé slzy (S04E06)
Komisař Moulin: Zombi (S04E04)
Komisař Moulin: Simulant (S04E03)
další epizody (4)
1991 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Zelený medvěd (S04E01)
1990 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Ruka zákona se ctí (S03E06)
Komisař Moulin: Nerozhodné utkání (S03E05)
Komisař Moulin: Pijáci vody (S03E04)
1989 Burziáni (TV seriál)
Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Poslední procházka (S03E03)
Komisař Moulin: Čest a spravedlnost (S03E02)
Komisař Moulin: Paříž 18 (S03E01)
1985 Canon paisible, Le (TV seriál)
Klementýnka (TV seriál)
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)
Une aventure de Phil Perfect (TV seriál)
1982 Byl jednou jeden... vesmír (TV seriál)
Planeta Omega (E01)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Banlieue Sud-Est (TV seriál)
Recherche dans l'intérêt des familles (TV seriál)
1976 Adios (TV seriál)
1975 Mort d'un touriste, La (TV seriál)
1974 Ardéchois-coeur-fidèle (TV seriál)
Histoires insolites (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
Nouvelles de Henry James (TV seriál)
1972 Chemins de pierre, Les (TV seriál)
1971 François Gaillard (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1969 Laure (TV seriál)
1967 Famille Colin-Maillard, La (TV seriál)
Saturnin (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Allô Police (TV seriál)
1965 Les jeunes années (TV seriál)
1963 Thierry la Fronde (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky