foto

Richard Feynman

  • nar. 11.5.1918
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 15.2.1988 (69 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Anti-Clock

Dokumentární

2014 Tajemství vesmíru: Velcí vědci (TV film) - a.z.
2013 The Fantastic Mr Feynman (TV film) - a.z.
1988 Quest for Tannu Tuva, The (TV film)
1983 Fun to Imagine (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace