foto

Securó Wakamacu

  • nar. 5.5.1949 (70 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Fukushima 50
2019 Kúbo ibuki
2016 Kjóaku wa nemurasenai: Tokusó Kendži no gjakušú (TV film)
2014 Zakuro zaka no adauči
2013 Chikin rêsu (TV film)
Fuzjko Hemming no kiseki (TV film)
2012 One no kanata ni: čiči to musuko no nikkóki cuiraku džiko (TV film)
2011 Joake no mači de
Kjógú (TV film)
2009 Šizumanu taijó
2008 Aiba Monogatari (TV film)
2007 Papa no namida de ko wa sodacu (TV film)
Šikju no kioku
2006 Saigo no jakusoku (TV film)
2005 Gion bayashi (TV film)
2000 Whiteout

TV seriály

2017 Iši cubute (TV seriál)
2015 Šingari (TV seriál)
2008 Taijó to umi no kjóšicu (TV seriál)
2006 Yakusha Damashii! (TV seriál)
2005 Jukunen Rikon (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
2003 Bidžo ka jadžú (TV seriál)
Marusa!! (TV seriál)
1999 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
1998 Change (TV seriál)
1995 Seigi wa Katsu (TV seriál)
1993 Furikaereba yatsu ga iru (TV seriál)
1991 Šabon dama (TV seriál)
1990 Papa! Kakko Tsuka Nai Ze (TV seriál)
1988 Netsuppoi no! (TV seriál)
Oikaketai no! (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace