foto

Preben Kristensen

  • nar. 14.3.1953 (67 let)
    Skive, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Srdcová královna
2018 Månebrand
2014 Krummerne - Alt på spil
2011 Barbar Ronal
2010 Sestřiny děti ve válce
2006 Nebezpečně výbušná trhavina
1994 Vildbassen
1991 Drobánkovi
1990 Manden der ville være skyldig
1987 Kampen om den røde ko
Peter von Scholten
1986 Valhalla
Walter og Carlo - yes, det er far
1985 Walter og Carlo - op på fars hat

TV seriály

2019 Sygeplejeskolen (TV seriál)
Store beslutninger (S02E06)
Afsked (S02E02)
2018 Sygeplejeskolen (TV seriál)
Sandhedens time (S01E02)
Nye tider (S01E01)
2017 Badehotellet (TV seriál)
Weyses forbandelse (S04E02)
Midsommernatten (S04E01)
2013 Vláda (TV seriál)
Volby (S03E10)
Rozum a cit (S03E09)
Pád (S03E07)
další epizody (4)
2009 Vražda (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
1998 Brødrene Mortensens jul (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)
Charlot og Charlotte (TV seriál)
1993 Tre ludere og en lommetyv (TV seriál)
1992 Skibet i skilteskoven (TV seriál)

Dokumentární

2013 Kierkegaard: Gefährliche Gedanken (TV film)

Host

TV pořady

2001 Viva (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky