foto

Hagar Wilde

  • nar. 7.7.1905
    Toledo, Ohio, USA
  • zem. 25.9.1971 (66 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1954 This Is My Love
1950 Shadow of the Eagle
1949 I Was a Male War Bride
Red, Hot and Blue
1945 The Unseen
1944 Guest in the House - divadelní hra
1938 Leopardí žena

TV seriály

1959 Riverboat (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Front Row Center (TV seriál) - divadelní hra
ITV Television Playhouse (TV seriál) - divadelní hra
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Broadway Television Theatre (TV seriál) - divadelní hra
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace