foto

Irwin Shaw

  • nar. 27.2.1913
    New York City, New York, USA
  • zem. 16.5.1984 (71 let)
    Davos, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2005 Ot 180 i vyše - kniha
1991 Women & Men 2: In Love There Are No Rules (TV film) - kniha
1979 Beggarman, Thief (TV film) - kniha
1978 Evening in Byzantium (TV film) - kniha
1969 Three - kniha
1967 Po francouzsku (TV film) - kniha
1963 Francouzským stylem - kniha
1962 Two Weeks in Another Town - kniha
1958 Mladí lvi - kniha
1957 Tip on a Dead Jockey - kniha
1951 Chci tě! - kniha
1949 Easy Living - kniha
Take One False Step - kniha

TV seriály

1982 Bogač, bedňak... (TV seriál) - kniha
1976 Rich Man, Poor Man (TV seriál) - kniha
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál) - kniha

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1969 Zakopajte mrtve (TV film) - divadelní hra
1966 Hyviä ihmisiä (TV film) - divadelní hra
1965 Brooklyn-Ballade (TV film) - divadelní hra
1963 Francouzským stylem
1961 The Big Gamble
1958 Farma pod Jilmy
Mořská zeď
1957 Fire Down Below
1954 Ulisse
1953 Čin lásky
1949 Take One False Step
1948 Arch of Triumph
1942 Commandos Strike at Dawn
Rozruch ve městě
1941 Out of the Fog - divadelní hra
1936 The Big Game

TV seriály

1976 Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál) - divadelní hra
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
Studio One (TV seriál)

Dokumentární

1968 Hamilchama al hashalom - divadelní hra

Herecká filmografie

Dokumentární

1994 Ode Dne D až do Berlína (TV film)
1985 George Stevens: A Filmmaker's Journey

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace