foto

Douglas Tait

  • nar. 17.12.1978 (39 let)
    Tarzana, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Everyone Wants the Kush
Father Eddie
Jessica Frost
Linda Jones
2017 Malibu Horror Story
The Boogeys
2016 A Life Lived
Da jiao yin
Havenhurst
The Fiancé
2015 The Linda Vista Project
2014 24: Solitary
Father Son Holy Ghost
Outpost 37
Stitch
The Pod
2013 Knights of Badassdom
The Caterpillar's Kimono
2012 Camp Fred
2011 Dead of Nowhere 3D
Jack the Reaper
Thor
2010 American Flyer
Jmenuji se Khan
2009 Star Trek
Země ztracených
2008 Season, The
2007 Bloodlines
Carts
Lords of the Underworld
Solicitor, The
2006 Dead & Deader (TV film)
2005 Zabít Saddáma
Zathura: Vesmírné dobrodružství
2004 Last Letter, The

TV seriály

2017 Dimenze 404 (TV seriál)
Polybius (E04)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Orientation: Part 1 (S05E01)
Grimm (TV seriál)
Konec (S06E13)
Zerstörer přichází (S06E12)
Za zrcadlem (S06E11)
další epizody (4)
2016 Vlčí mládě (TV seriál)
The Beast of Beacon Hills (S05E19)
The Sword and the Spirit (S05E14)
Codominance (S05E13)
další epizody (4)
2015 Vlčí mládě (TV seriál)
Status Asthmaticus (S05E10)
Lies of Omission (S05E09)
Ouroboros (S05E08)
další epizody (10)
2014 Dirty Cues (TV seriál)
Quest, The (TV seriál)
2013 Super doktoři (TV seriál)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Supah Ninjas (TV seriál)
2010 Královská dvojčata (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Ukradené diamanty (S08E21)
2009 Zákon gangu (TV seriál)
Úder (S02E05)
Hrdinové (TV seriál)
Já jsem Sylar (S03E24)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
2001 One on One (TV seriál)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Potomci času (S05E22)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2016 Kong: Long Live the King
2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace