foto

Hamish Linklater

  • nar. 7.7.1976 (41 let)
    Great Barrington, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 You Can't Say No
2017 A Midsummer Night's Dream
Paper Year
Unicorn Store
2015 Ithaca
Sázka na nejistotu
When I Live My Life Over Again
2014 Kouzlo měsíčního svitu
The Angriest Man in Brooklyn
2013 42
Redemption Trail
2012 Bitevní loď
Lola Versus
2011 Budoucnost
2008 Violent Kind, The
2007 Konečná verze
2005 Fantastická čtyřka
2002 Živě z Bagdádu (TV film)
2000 Život v tranzu

TV seriály

2018 Legion (TV seriál)
Chapter 11 (S02E03)
Chapter 10 (S02E02)
Chapter 9 (S02E01)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 8 (S01E08)
Chapter 7 (S01E07)
Chapter 1 (S01E01)
Fargo (TV seriál)
Somebody to Love (S03E10)
Aporia (S03E09)
The Lord of No Mercy (S03E06)
další epizody (4)
2014 The Crazy Ones (TV seriál)
The Lighthouse (E22)
The Monster (E21)
Love Sucks (E20)
další epizody (11)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
The Intern (E11)
Models Love Magic (E10)
Sixteen-Inch Softball (E09)
další epizody (11)
Newsroom (TV seriál)
Třetí opoziční tým (S02E07)
Kritické rozhodnutí (S02E06)
Unintended Consequences (S02E04)
další epizody (6)
Dobrá manželka (TV seriál)
Red Team/Blue Team (S04E14)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Battle Of The Proxies (S04E10)
2010 Ve znamení raka (TV seriál)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Žokej (S01E05)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2004 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Happy Family (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)

TV pořady

2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2006 The Fabulous Picture Show (TV pořad)
2000 CBS Cares (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace