foto

Hamish Linklater

  • nar. 7.7.1976 (40 let)
    Great Barrington, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Midsummer Night's Dream
Paper Year
2015 Ithaca
Sázka na nejistotu
When I Live My Life Over Again
2014 Kouzlo měsíčního svitu
The Angriest Man in Brooklyn
2013 Redemption Trail
42
2012 Bitevní loď
Lola Versus
2011 Budoucnost
2008 Violent Kind, The
2007 Konečná verze
2005 Fantastická čtyřka
2002 Živě z Bagdádu (TV film)
2000 Život v tranzu

TV seriály

2017 Legion (TV seriál)
Chapter 8 (E08)
Chapter 7 (E07)
Chapter 1 (E01)
Fargo (TV seriál)
The Lord of No Mercy (S03E06)
The House of Special Purpose (S03E05)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
2012 Newsroom (TV seriál)
2010 Ve znamení raka (TV seriál)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Žokej (S01E05)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2004 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Happy Family (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)

TV pořady

2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2006 The Fabulous Picture Show (TV pořad)
2000 CBS Cares (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace