foto

Alison King

  • nar. 3.3.1973 (46 let)
    Leicester, Leicestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Poslední šance
2007 Obchod století
Po(d)vedená charita
2006 Poslední mise
2005 Vnitřní nepřítel
2004 Fat Slags
2003 Murphyho zákon: Schůzka spolužáků (TV film)
Rytíři ze Šanghaje

TV seriály

2018 Sick Note (TV seriál)
Operation Thunderbolt (S02E08)
The Loneliness of the Middle Distance Runner (S02E07)
My Two Dads (S02E06)
2005 Help (TV seriál)
2003 Mile High (TV seriál)
2002 Celeb (TV seriál)
Cutting It (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Párování (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
1995 Resort to Murder (TV seriál)
The Governor (TV seriál)
1994 Time After Time (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Xposé (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace