foto

Imogene Coca

  • nar. 18.11.1908
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • zem. 2.6.2001 (92 let)
    Westport, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Hollywood: The Movie
1989 Podnikejte ve vězení
1985 Alenka v říši divů (TV film)
Papa Was a Preacher
1984 Nothing Lasts Forever
1983 Bláznivá dovolená
1981 Freddy the Freeloader's Christmas Dinner (TV film)
Return of the Beverly Hillbillies, The (TV film)
1978 Rabbit Test
1973 10 from Your Show of Shows
1972 Enchanted World of Danny Kaye: The Emperor's New Clothes, The (TV film)
1963 Pod stromem věčného pokušení
Promises! Promises!
1941 They Meet Again
1937 Dime a Dance

TV seriály

1988 Garfield a přátelé (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1966 It's About Time (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
The Imogene Coca Show (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)

Dokumentární

1994 Danny Kaye: Nobody's Fool (TV film)

TV pořady

1994 Second Annual Comedy Hall of Fame, The (TV pořad)
1993 First Annual Comedy Hall of Fame, The (TV pořad)
1986 The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1983 Reading Rainbow (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1978 Special Sesame Street Christmas, A (TV pořad)
1977 The 29th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1970 Tim Conway Comedy Hour, The (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
1967 Jerry Lewis Show, The (TV pořad)
The Carol Burnett Show (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
The Andy Williams Show (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
1958 Sid Caesar Invites You (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)
1954 The George Gobel Show (TV pořad)
1953 Person to Person (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
Today (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
The Paul Winchell and Jerry Mahoney Show (TV pořad)
What's My Line? (TV pořad)
Your Show of Shows (TV pořad)
1949 The Admiral Broadway Revue (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace