foto

Isabel Sanford

  • nar. 29.8.1917
    New York City, New York, USA
  • zem. 9.7.2004 (86 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Jackie's Back! (TV film)
1998 Maffiósso
1997 Kuplíři
1996 Original Gangstas
1992 South Beach
1990 Pucker Up and Bark Like a Dog
1981 Desperate Moves
1979 Love at First Bite
1974 Photographer, The
1972 Billie zpívá blues
Every Little Crook and Nanny
Great Man's Whiskers, The (TV film)
Hickey & Boggs
Novodobí centurioni
Pete a Tillie
Příběhy z pískoviště
Stand Up and Be Counted
1970 The Red, White, and Black
1969 Comic, The
Pendulum
1968 The Young Runaways
1967 Hádej, kdo přijde na večeři

TV seriály

2004 Simpsonovi (TV seriál)
Milhouse tu už nebydlí (S15E12)
1999 The Parkers (TV seriál)
1997 Pepper Ann (TV seriál)
Teen Angel (TV seriál)
1996 The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
In the House (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
All About Rosey (S07E19)
1993 Living Single (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1988 Štěně jménem Scooby-doo (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
You Are the Jury (TV seriál)
1979 Supertrain (TV seriál)
1978 America 2-Night (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
Wait Till Your Father Gets Home (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)

Dokumentární

2003 Intimate Portrait: Isabel Sanford (TV film)
1978 CBS: On the Air (TV seriál)

TV pořady

1998 Candid Camera (TV pořad)
Hollywood Squares (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1992 The Ben Stiller Show (TV pořad)
1990 The Howard Stern Show (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1983 Reading Rainbow (TV pořad)
Star Search (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
1982 Ebony/Jet Showcase (TV pořad)
The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1976 Break the Bank (TV pořad)
Family Feud (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1974 Tony Orlando and Dawn (TV pořad)
1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace