foto

Craig Stevens

  • nar. 8.7.1918
    Liberty, Missouri, USA
  • zem. 10.5.2000 (81 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Marcus Welby, M.D.: A Holiday Affair (TV film)
1986 Condor (TV film)
1982 Truite, La
1981 Trhák
1978 Secrets of Three Hungry Wives (TV film)
1977 Love Boat II, The (TV film)
1974 Elevator, The (TV film)
Killer Bees (TV film)
1969 Best Years, The (TV film)
1968 Limbo Line, The
1967 Gunn
1958 Osamělý jezdec Buchanan
1957 The Deadly Mantis
1955 Duel on the Mississippi
1953 Abbott a Costello potkávají dr. Jekylla a pana Hydea
Murder Without Tears
The French Line
1952 Phone Call from a Stranger
1951 Drums in the Deep South
Katie Did It
The Lady from Texas
1950 Blues Busters
Tam, kde ulice končí
1949 Night Unto Night
The Lady Takes a Sailor
1947 Love and Learn
That Way with Women
The Man I Love
1946 Humoreska
1945 God Is My Co-Pilot
Plantation Melodies
Roughly Speaking
Too Young to Know
1944 Hollywood Canteen
Když jsi odešel
The Doughgirls
1943 Three Cadets
1942 Secret Enemies
Spy Ship
The Hidden Hand
1941 Affectionately Yours
At the Stroke of Twelve
Hloubkový bombardér
I Wanted Wings
Law of the Tropics
Steel Against the Sky
The Body Disappears
1940 Argentine Nights
Lady with Red Hair
Those Were the Days!
1939 Coast Guard
Pan Smith přichází

TV seriály

1988 Supercarrier (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
Flying High (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Gibbsville (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
The Tony Randall Show (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Faraday and Company (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
Search (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1964 Mr. Broadway (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
1957 Mr. Adams and Eve (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
The Eddie Cantor Comedy Theater (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
Private Secretary (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Dokumentární

2014 The First Motion Picture Unit: When Hollywood Went to War - a.z.
1963 Hollywood: The Great Stars (TV film) - a.z.
1945 Land and Live in the Desert
1944 Resisting Enemy Interrogation
1943 Recognition of the Japanese Zero Fighter

TV pořady

1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1976 Break the Bank (TV pořad)
1971 This Is Your Life (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1959 The Chevy Show (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
The Steve Allen Show (TV pořad)
The Tennessee Ernie Ford Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace