foto

Jean-Michel Richaud

  • nar. 24.5.1971 (45 let)
    Paris, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cô Hầu Gái
Pasažéři
2012 Tim and Eric's Billion Dollar Movie
2008 Co se vlastně stalo
Jane Doeová: Oči (TV film)
Víno roku
2007 Bacha na balóny
2006 Dobrý ročník
2005 Obchodník se smrtí
1998 Blood Revenge

TV seriály

2010 Sym-Bionic Titan (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace