foto

Helmut Käutner

  • nar. 25.3.1908
    Düsseldorf, Severní Porýní-Vestfálsko, Německá říše
  • zem. 20.4.1980 (72 let)
    Castellina, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1977 Mulligans Rückkehr (TV film)
1976 Margarete in Aix (TV film)
1974 Die preußische Heirat (TV film)
1972 Ornifle oder Der erzürnte Himmel (TV film)
Seltsamen Abenteuer des geheimen Kanzleisekretärs Tusmann, Die (TV film)
1970 Die Feuerzangenbowle
Einladung ins Schloss (TV film)
1969 Christoph Kolumbus oder Die Entdeckung Amerikas (TV film)
1968 Bel Ami (TV film)
1967 Stella (TV film)
Valentin Katajews chirurgische Eingriffe in das Seelenleben des Dr. Igor Igorowitsch
1966 Leben wie die Fürsten (TV film)
Robin Hood, der edle Räuber (TV film)
1965 Die Flasche (TV film)
Romulus der Große (TV film)
1964 Lausbubengeschichten
1963 Das Haus in Montevideo
1962 Annoncentheater - Ein Abendprogramm des deutschen Fernsehens im Jahre 1776 (TV film)
Die Rote
1961 Der Traum von Lieschen Müller
Diesmal muß es Kaviar sein
Es muß nicht immer Kaviar sein
Schwarzer Kies
1960 Das Glas Wasser
1959 A Stranger in My Arms
Der Rest ist Schweigen
Die Gans von Sedan
Jons und Erdme
1958 Der Schinderhannes
The Restless Years
1957 Miláček z Paříže
Zasnoubení v Curychu
1956 Ein Mädchen aus Flandern
Hejtman z Kopníku
1955 Himmel ohne Sterne
Ludwig II: Glanz und Ende eines Königs
Ďáblův generál
1954 Bildnis einer Unbekannten
Die letzte Brücke
1953 Käpt'n Bay-Bay
1951 Weiße Schatten
1950 Epilog: Das Geheimnis der Orplid
Königskinder
1948 Apfel ist ab, Der
1947 V oněch dnech
1945 Unter den Brücken
1944 La Paloma
1943 Romanze in Moll
1942 Anuška
Karel III. a Anna I.
1941 Na shledanou, Františko!
1940 Frau nach Maß
Šaty dělají člověka
1939 Acht Entfesselten, Die
Kitty und die Weltkonferenz

TV seriály

1974 Derrick (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace