foto

Martin Held

  • nar. 11.11.1908
    Berlín-Wedding, Německá říše
  • zem. 31.1.1992 (83 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Martin Held liest 'Das Lächeln am Fuße der Leiter' (TV film) - vyp.
1986 Was zu beweisen war (TV film)
1983 Einmal Moskau und zurück (divadelní záznam)
Raub der Sabinerinnen, Der (TV film)
1981 Niemandsland (TV film)
1980 Kaninchen im Hut und andere Geschichten mit Martin Held (TV film)
1978 Der Pfingstausflug
Der große Karpfen Ferdinand und andere Weihnachtsgeschichten (TV film)
Flint (TV film)
Niemandsland (TV film)
Unsere kleine Welt (TV film)
1977 Heinrich Zille (TV film)
Unordnung und frühes Leid
1974 Strychnin und saure Drops (TV film)
1973 Langen Tages Reise in die Nacht, Eines (TV film)
Le serpent
1972 Frohe Ostern (TV film)
Hauptsache Ferien
1971 Yvonne, Prinzessin von Burgund (TV film)
1970 Die Herren mit der weissen Weste
Endspurt (TV film)
1969 Dr. med. Fabian - Lachen ist die beste Medizin
Letzte Band, Das (TV film)
Rumpelstilz (TV film)
Spion unter der Haube (TV film)
Sturm, Der (TV film)
1967 Abenteuer des braven Kommandanten Küppers, Die
Die Mission (TV film)
Fast ein Held
L'amour à travers les âges
1966 Gespenster (TV film)
Lange Beine - lange Finger
Spätsommer (TV film)
1965 Hose, Die (TV film)
Michael Kramer (TV film)
1964 Odsouzeni k hříchu
Spätsommer (TV film)
1963 Große Liebesspiel, Das
Lásce se musíte učit
Téměř slušná dívka
Una chica casi formal
1962 90 Minuten nach Mitternacht
Das schwarz-weiß-rote Himmelbett
Walzer der Toreros, Der (TV film)
1961 Der Traum von Lieschen Müller
Die Ehe des Herrn Mississippi
Frau Cheneys Ende
1960 Bumerang
Poslední svědek
1959 Meine Tochter Patricia
Růže pro státního návladního
1958 Ein Glas Wasser (TV film)
Nasser Asphalt
1957 Banktresor 713
Besserer Herr, Ein (TV film)
Der Fuchs von Paris
1956 Friederike von Barring
Hejtman z Kopníku
Spion für Deutschland
Vor Sonnenuntergang
1955 Alibi
Der Biberpelz (TV film)
Schule der Väter, Die (TV film)
1954 Admirál Canaris: Život pro Německo
1952 Heimweh nach dir
1951 Schwarze Augen

TV seriály

1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

1957 En djungelsaga - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky