foto

Christopher Stone

  • nar. 4.10.1942
    Manchester, New Hampshire, USA
  • zem. 20.10.1995 (53 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Neviditelná maminka
1994 Runaway Daughters (TV film)
1993 Dying to Remember (TV film)
Huck and the King of Hearts
1988 Erotika, zlatý důl
1986 Biały Smok
Shattered If Your Kid's On Drugs (TV film)
1985 Zabijáci
1983 Cujo, vzteklý pes
1982 Junkman, The
1981 Kvílení vlkodlaků
1977 Warhead
1974 Nakia (TV film)
1973 Love Me Deadly
Wheeler and Murdoch (TV film)
1970 The Grasshopper

TV seriály

1989 The New Lassie (TV seriál)
1987 Remington Steele (TV seriál)
Steele Hanging in There: Part 1 (S05E02)
1986 MacGyver (TV seriál)
Zlatý orel (S02E08)
1984 Airwolf (TV seriál)
Cover Up (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Modrá a šedá (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
Secrets of Midland Heights (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Eischied (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 American Girls, The (TV seriál)
Black Beauty (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Logan's Run (TV seriál)
Mulligan's Stew (TV seriál)
1976 Kingston: Confidential (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Medical Story (TV seriál)
Three for the Road (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1970 The Interns (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)

Dokumentární

1981 Making a Monster Movie: Inside 'The Howling' (TV film) - a.z.

Režijní filmografie

TV seriály

1989 The New Lassie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace