foto

Ičiró Išikawa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Omiya-san 2014 (TV film)

TV seriály

2014 Kasouken no Onna 14 (TV seriál)
2013 Kasouken no Onna 13 (TV seriál)
科捜研の女 (TV seriál)
2012 Sósa čizu no onna (TV seriál)
2010 Kasouken no Onna (TV seriál)
Rindžó 2 (TV seriál)
2009 Kasouken no Onna (TV seriál)
Kyoto Chiken no Onna 5 (TV seriál)
2007 Sono otoko, fuku shocho: Kyoto kawara machi sho jiken fyairu (TV seriál)
2006 Shin Momotaro Zamurai (TV seriál)
2003 Kjóto čiken no onna (TV seriál)
天罰屋 れ 闇 始末帖 (TV seriál)
2002 Omija-san (TV seriál)
2000 Hachobori Seven (TV seriál)
Haččóbori no šičinin (TV seriál)
1999 Cukai! Sanbiki no goinkjo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky