foto

Brent Henry

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Schism
2012 Abraham Lincoln: Lovec upírů
2011 Drive Angry
The One Warrior
2010 Drones
Poslední panic
2009 12 kol
Girls Gone Gangsta
2008 Who Do You Love

TV seriály

2018 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Svazující pouto (S04E13)
2013 Treme (TV seriál)
Stesk po New Orleans (S04E05)
2012 Lovci lebek (TV seriál)
Round Two (S02E02)
2010 Memphis Beat (TV seriál)

Dokumentární

2010 SOS! Beringovo moře (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky