foto

Billy De Wolfe

  • nar. 18.2.1907
    Wollaston, Massachusetts, USA
  • zem. 5.3.1974 (67 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Free to Be... You & Me (TV film)
1973 Nejlepší atlet světa
1969 Arsenic and Old Lace (TV film)
Sněhulák Frosty (TV film)
1965 Billie
1953 Call Me Madam
1951 Dear Brat
Lullaby of Broadway
1950 Tea for Two
1949 Dear Wife
1948 Isn't It Romantic?
1947 Cesta ke hvězdám
Dear Ruth
Variety Girl
1946 Blue Skies
Miss Susie Slagle's
Our Hearts Were Growing Up
1945 Duffy's Tavern
1943 Dixie

TV seriály

1969 Love, American Style (TV seriál)
Queen and I, The (TV seriál)
The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Good Morning, World (TV seriál)
Rango (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
The Pruitts of Southampton (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
1954 The Imogene Coca Show (TV seriál)

TV pořady

1971 Mantrap (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace