foto

Lee Wilkof

  • nar. 25.6.1951 (67 let)
    Canton, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tooth and Nail
2016 No Pay, Nudity
2015 Anestezie
The Shells
2014 Listen Up Philip
Night Has Settled
Route 30, Three!
What Cheer?
2012 Route 30, Too!
2011 Klíčová osoba
Černý kůň
2010 YellowBrickRoad
2009 Asylum Seekers
Leaves of Grass
2008 Po škole
2007 Love Comes Lately
Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
Silnice č. 30
2006 Mojave Phone Booth
2004 Obyčejní hrdinové
2003 Škola ro(c)ku
2002 The End of the Bar
2001 Šedá zóna
2000 Everything's Jake
1997 Propadlí lásce
Soukromé neřesti
1996 Spiklenci
1995 Schelme von Schelm, Die
1993 Dospívání po americku
1992 Hrdina proti své vůli
1990 Shangri-La Plaza (TV film)
1989 All's Fair
Cesta domů
Chattahoochee
Konec mlčení (TV film)
Zabij mě opět
1988 Shakedown on the Sunset Strip (TV film)
1986 Perry Mason: Případ střílejícího herce (TV film)
1985 Časný mráz (TV film)
1983 Jacobo Timerman: Prisoner Without a Name, Cell Without a Number (TV film)
1982 Bytost
1980 Herschel drtí faraony
Serial
This Year's Blonde (TV film)
1978 Disco Beaver from Outer Space (TV film)

TV seriály

2014 Alpha House (TV seriál)
The Civility Zone (S02E07)
The Contest (S02E03)
Gaffergate (S02E02)
další epizody (4)
2012 High Maintenance (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Osvobozený (S05E04)
2004 Larry, kroť se (TV seriál)
Opening Night (S04E10)
Právo a pořádek (TV seriál)
Nowhere Man (S14E19)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Srdce a duše (S05E15)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Fall's Gonna Kill You (S02E20)
Ally McBealová (TV seriál)
Chci lásku (S05E05)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Stiff (S10E23)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Vánoční nálada (S02E10)
Svět bez lásky (S02E06)
Večírek (S02E04)
další epizody (5)
1996 High Life, The (TV seriál)
Remember WENN (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Blood Libel (S06E09)
1992 Myši z Bílého domu (TV seriál)
Room for Two (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Davis Rules (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
The Serpent's Tooth (S01E19)
1990 Cop Rock (TV seriál)
Marshall Chronicles, The (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Major Dad (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
1987 Beverly Hills Buntz (TV seriál)
Max Headroom (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Year in the Life, A (TV seriál)
1985 What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 Oh Madeline (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1980 When the Whistle Blows (TV seriál)
1979 Delta House (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1978 W.E.B. (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 No Pay, Nudity

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace