foto

Halley Wegryn Gross

  • nar. 27.12.1985 (33 let)
    Fort Myers, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The Heart Machine
2009 Hledaný
2007 Across the Universe
Holky na hlídání
Leaving Gussie
2006 Lying
2003 Beautiful Kid

TV seriály

2017 Broad City (TV seriál)
Sliding Doors (S04E01)
2014 Broad City (TV seriál)
Fattest Asses (S01E05)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Child's Welfare (S13E16)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Pro kufřík plný peněz (S01E15)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Sousedská hlídka (S07E20)
2007 Super drbna (TV seriál)
Hra na fanty (S01E05)
2006 Book of Daniel, The (TV seriál)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
Second Chances (S04E11)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2003 None Without Sin (TV film)
2001 Dream Street: Live (koncert)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Too Old To Die Young (TV seriál)
2016 Westworld (TV seriál)
Optický klam (S01E07)
Sabotér (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace