foto

Jemima West

  • nar. 11.8.1987 (32 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Jemima West začala svou hereckou kariéru v deseti letech tím, že se objevila v sérii JOSEPHINE GUARDIAN ANGEL. Později dostala roli ve filmu JOHANKA Z ARKU (1999). O pět let později si zahrála v krátkém filmu režisérky Maïwenn Le Besco. Objevila se v několika TV seriálech, jak francouzských (PARADISE KEMP, KRIMINÁLKA PAŘÍŽ) tak i v kanadských (GRAND STAR). Opakovaně se objevovala v kanadském seriálu 15/LOVE.

Mluví plynule dvěma jazyky - anglicky a francouzsky. V roce 2007 začala studovat na umělecké škole v oboru herectví. Ve stejný rok si zahrála ve videoklipu Tonyho Parkera Premier love.

Do diváckého povědomí však vstoupila až díky seriálu MAISON CLOSE, kde hraje mladou dívku Rose, která přijela do Paříže na konci devatenáctého století a je přinucena pracovat v nevěstinci. V současné době se zhostila role Isabelle Lightwoodové ve filmu THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES, který je natočen podle světově úspěšné série od Cassandry Clare.

Fevas

Herecká filmografie

Filmy

2015 Únos Freddy Heinekena
2014 Des éclats de verre
Fotbalová vášeň
2013 Mortal Instruments: Město z kostí
2012 Linhas de Wellington
2011 JC Comme Jésus Christ
2010 Zítra se vdávám (TV film)
2009 Král Guillaume
2004 I'm an actrice
1999 Johanka z Arku (TV film)

TV seriály

2016 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Leaving Home (S02E10)
Winner Takes All (S02E09)
The Birthday Party (S02E08)
další epizody (10)
Endeavour (TV seriál)
Cesta (S03E01)
2015 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2013 Maison close (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2012 Borgiové (TV seriál)
Toulaví psi (S02E04)
Kouzelný klam (S02E03)
Paolo (S02E02)
další epizody (4)
2010 Maison close (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2009 Éternelle (TV seriál)
2008 Ben et Thomas (TV seriál)
2007 Grand Star (TV seriál)
2006 Paradise kemp (TV seriál)
Trois étoiles au camping (S01E05)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Dépendances (S02E08)
2004 15/Love (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace