foto

André Rouyer

  • nar. 20.6.1929
    Argentan, Francie
  • zem. 28.6.1994 (65 let)
    Gif-sur-Yvette, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 First Circle, The (TV film)
Marie la louve (TV film)
1988 Maison assassinée, La
1985 Le transfuge
Voyage à Paimpol, Le
1984 Thé à la menthe, Le
1983 Démon dans l'île, Le
1982 Secret des Andrônes, Le (TV film)
1981 Gueule du loup, La
Livingstone (TV film)
1980 Bande du Rex, La
Tout dépend des filles...
1979 Mors aux dents, Le
1978 Beaujolais nouveau est arrivé, Le
1977 L'imprécateur
Violette & François
Výslech
1976 Je suis Pierre Rivière
1975 Le Futur aux trousses
Maîtresse
Mâle du siècle, Le
1974 Ameisen kommen, Die
Les trois soeurs (TV film)
Přízrak svobody
1973 Complot, Le
Dva muži ve městě
Décembre
Défense de savoir
R.A.S.
Vlak
Zahltag
1972 Atentát v Paříži
Coup pour coup
Humeur vagabonde, L'
Justine de Sade
Les feux de la chandeleur
1971 Chronique d'un couple
Kočka
Saut de l'ange, Le
Společník
Vdova
1970 Heroin
L'amour, oui... Mais
Point de chute
Poslední skok
Roztržitý
Čas vlků
1967 Idiot v Paříži
Notte per 5 rapine, Una
1966 Hoří v Paříži?
Sympatický dareba
1965 La Métamorphose des cloportes
Le Vampire de Düsseldorf
Tête du client, La
1964 Angelika, markýza andělů
1963 Concerto de la peur, Le
La caméra explore le temps: La vérité sur l'affaire du courrier de Lyon (TV film)
1961 La caméra explore le temps: Les templiers (TV film)
1960 La caméra explore le temps: La nuit de Varennes (TV film)
1956 Pardonnez nos offenses

TV seriály

1993 Náš učitel (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1985 Černá ovce (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
1982 Paris-Saint-Lazare (TV seriál)
1979 Journal, Le (TV seriál)
1977 Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace