foto

Tobias Retzlaff

  • nar. 1987
    Potsdam, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Hra osudu (TV film)
2008 Annas Geheimnis (TV film)
2006 Die Liebe kommt selten allein (TV film)
2004 Tanzmäuse (studentský film)
2003 Hilfe, ich bin Millionär (TV film)
Jiná než ostatní (TV film)
2002 Spuk am Tor der Zeit
2001 Emil a detektivové
1997 Familie zum Küssen, Eine (TV film)

TV seriály

2008 Die Stein (TV seriál)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Mama ist unmöglich (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace