foto

Ellery Sprayberry

  • nar. 26.10.2000 (19 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Ellery se věnuje herectví od svého útlého dětství, v pěti letech začala navštěvovat dramatický obor. Zde si trochu osvojila techniky Shakespeare, Methoda a Meisnera, které v pozdější praxi utvářely její herecký styl.

Rozhodla se své herecké kariéře plně oddat, což vneslo nemalou změnu do jejího osobního života. Nebylo možné, aby se stihla připravit na danou roli a zároveň chodila do školy. Z tohoto důvodu si zvolila domácí studium.

Kromě herectví se věnuje i dabingu v animovaných filmech. Mohli jsme ji slyšet například v Době Ledové nebo v Happy Feet 2. Její nejoblíbenější rolí se stala role mladé Hope ve filmu The Bronze, kde mohla zkombinovat herectví a gymnastické dovednosti.

Co je pro ni nejdůležitější, je podpora ze strany rodiny. Její bratr (Dylan Sprayberry), se kterým má velice dobrý vztah, je pro ni inspirací k vyšším výkonům.

Dalšími jejími zálibami je hraní na bicí, fotografování, gymnastika a poslouchání Rock and Rollu.

Messidor

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Father's Nightmare (TV film)
2016 Wakefield
2015 The Bronze
2012 The Butterfly Room
2010 V ložnicích
2009 Honeysting, The
Svazující tajemství (TV film)
2008 Soccer Mom

TV seriály

2018 First Love (TV seriál)
2016 Baskets (TV seriál)
Uncle Dad (S01E05)
2015 About a Boy (TV seriál)
About a Love in the Air (S02E20)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
2010 Událost (TV seriál)
Your World to Take (E09)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Sny otce (S03E11)
2008 Mentalista (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Výloha na vraždu (S02E11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Mistrovské dílo (S04E08)
2007 Cestovatel (TV seriál)
The Hanged Man (E12)
Private Practice (TV seriál)
In Which Addison Finds the Magic (S01E03)
Dr. House (TV seriál)
Pozor na věk (S03E19)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Chůva (S06E10)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky