foto

Reed Morano

  • nar. 15.4.1977 (43 let)
    Omaha, Nebraska, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Rytmická sekce
2019 A Story Takes Flight
Lioness
2018 I Think We're Alone Now
2015 Meadowland

TV seriály

2020 The Power (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Pozdě (S01E03)
Den porodu (S01E02)
Offred (S01E01)
Miliardy (TV seriál)
Risk Management (S02E01)
2016 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
You Are Not Safe (S03E08)

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Make
2012 Bok po boku

Host

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)