foto

Tracy Spiridakos

  • nar. Winnipeg, Manitoba, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tracy Spiridakos sa narodila vo Winnipegu, kde žila do svojich štyroch rokov. V tom čase sa rodina presťahovala, spolu s jej dvoma bratmi, do gréckej dediny Skala. Po piatich rokoch sa rodina vrátila naspäť do Winnipegu. Tracy trávila značnú časť voľného času prácou v reštaurácii rodičov.

S hraním začala už ako teenagerka a herectvo študovala v Actors Training Centre of Manitoba. V roku 2000 ukončila strednú školu Oak Park High School vo Winnipegu. Rodina sa znova presťahovala, a to v roku 2007 do Vancouveru. Netrvalo dlho a Tracy získala malú rolu v televíznom seriáli SUPERNATURAL (2005). Tým naštartovala svoju televíznu kariéru, ktorá pokračovala projektami ako PSYCH, S. R. O. (2006), THE BIONIC WOMAN (2007), HELLCATS (2010) a prvou hlavnou rolou v seriáli MAJORITY RULES! (2009).

Filmového debutu sa dočkala v roku 2011 vo filme RISE OF THE PLANET OF THE APES. V roku 2012 získala zatiaľ svoju najväčšiu rolu Charlie Matheson v seriáli televízie NBC, REVOLUTION. Medzi Tracyine hobby patria snowboarding, kickbox, knihy a jej pes Jersey.

palec "phaloc" movies

Herecká filmografie

Filmy

2017 Byrd and the Bees
2016 Recon (TV film)
2015 The History of Us (TV film)
2013 Vražda za vraždu
2012 Rags (TV film)
2011 Zrození Planety opic
2010 Goblin (TV film)
Polapena v síti
2008 Every Second Counts (TV film)
Nebezpečný internet (TV film)
Znovu provdaná (TV film)

TV seriály

2017 MacGyver (TV seriál)
Screwdriver (S01E12)
Chicago P.D. (TV seriál)
Promise (S05E03)
The Thing About Heroes (S05E02)
Reform (S05E01)
další epizody (5)
2016 MacGyver (TV seriál)
Corkscrew (S01E08)
The Rising (S01E01)
2015 Batesův motel (TV seriál)
Heslo (S03E04)
Přesvědčování (S03E03)
Smrt v rodině (S03E01)
2014 Revoluce (TV seriál)
Vyhlašení nezávislosti (S02E22)
Den obětí války (S02E21)
Země zítřka (S02E20)
další epizody (13)
2013 Revoluce (TV seriál)
Všichni říkají, miluji tě (S02E09)
Pan Horn (S02E08)
Vlastenecký čin (S02E07)
další epizody (19)
2012 Revoluce (TV seriál)
Je to jen moje chyba (S01E10)
Kašmír (S01E09)
Pevné pouto (S01E08)
další epizody (10)
Cena za lidskost (TV seriál)
The Ties That Blind (S02E07)
Mama Said There'd Be Decades Like These (S02E06)
Addicted to Love (S02E05)
další epizody (4)
2011 Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
Soldiers of the Apocalypse (TV seriál)
2010 Superkočky (TV seriál)
Tower Prep (TV seriál)
2009 Majority Rules! (TV seriál)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Mimoni v Americe (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Bedtime Stories (S03E05)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)

TV pořady

2013 39th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace