foto

Sarah Allen

  • nar. 1980
    Nelson, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Arlo Alone
2015 Beeba Boys
2013 Manžel
2012 Na cestě
Terapie strachu (TV film)
Verdict (TV film)
2011 Vraždy v Lake City (TV film)
2010 How to Rid Your Lover of a Negative Emotion Caused by You!
St. Roz
2009 Stripped Naked
2008 Hlasy mrtvých (TV film)
2007 Black Swarm (TV film)
2006 Booky Makes Her Mark (TV film)
2005 Obchod s bílým masem (TV film)
2004 Tajemné okno
2003 Manželé Reaganovi (TV film)
Student Seduction (TV film)
Zeď tajemství (TV film)

TV seriály

2018 Kravaťáci (TV seriál)
Pecking Order (S08E02)
2017 The Expanse (TV seriál)
Paradigm Shift (S02E06)
Static (S02E03)
Safe (S02E01)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Bombový útok (E03)
Prospectská trojka (E02)
Šťastný konec (E01)
Soukromé očko (TV seriál)
Dvojí život (S01E08)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Remedy (TV seriál)
The Best Laid Plans (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Rewind, Rewind... (S04E08)
2012 Kurýr (TV seriál)
Ruku na to (S01E07)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
Going Dutch (S01E11)
Dog Eat Dog (S01E10)
I Want You Back (From the Dead) (S01E09)
další epizody (8)
2010 Nikita (TV seriál)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Vlkodlaci (S02E12)
Zeptejme se dívky (S02E11)
Murdoch.com (S02E10)
další epizody (5)
2008 M.V.P. (TV seriál)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
2004 Il Duce Canadese (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace