foto

Peter Kadlečík

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Únos
2016 VGBND (studentský film)
2014 Almost There (studentský film)
Dvere (studentský film)
Krok do tmy
2013 Noc (studentský film)
Orfeova pieseň (studentský film)
2002 Kvet šťastia (TV film)
2001 Zlatý chléb (TV film)
1997 Katarína Hudáková odišla na večnosť (TV film)

TV seriály

2019 Autoškola (TV seriál)
Tunel (E01)
Strážmistr Topinka (TV seriál)
Zločin v ordinaci (E04)
Záchranáři v akci (TV seriál)
2018 Susedia (TV seriál)
Agent provokatér (S05E03)
2017 Divoký Zapadákov (TV seriál)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2015 Susedské prípady (TV seriál)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Sériový vrah (S01E09)
Úmyselné nehody (S01E06)
2000 Ako divé husi (TV seriál)

Divadelní záznam

2009 Statky zmätky (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2009 Páni zo semafora (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky