foto

Daniel Lavoie

  • nar. 17.3.1949 (69 let)
    Dunrea, Manitoba, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Félix Leclerc (TV film)
2003 Petit Prince, Le (divadelní záznam)
2002 Deník slečny Evy Smallwoodové
1999 Notre-Dame de Paris (TV film)
1994 Návrat Tommyho Trickera
1991 Fabuleux voyage de l'ange, Le
1990 Entre l'effort et l'oubli

TV seriály

2012 Antigone 34 (TV seriál)
1980 Boogie-woogie 47 (TV seriál)

Dokumentární

2009 Rise Up: Canadian Pop Music in the 1980s (TV film)
This Beat Goes On: Canadian Pop Music in the 1970s (TV film)

TV pořady

2006 Les Années bonheur (TV pořad)
2004 Tout le monde en parle (TV pořad)
1998 Tapis rouge (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1993 Taratata (TV pořad)
1986 Élection de Miss France (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1972 Grand échiquier, Le (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace