foto

James Sikking

  • nar. 5.3.1934 (85 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Just an American
2009 Wild About Harry
2008 Jak ukrást nevěstu
2005 Fanaticky zamilován
2001 Na dně oceánu (TV film)
2000 Není kde přistát (TV film)
1999 Vzpoura v Port Chicagu (TV film)
Znamení smrti
1996 Prsten (TV film)
1995 Jake Lassiter: Justice on the Bayou (TV film)
Ve jménu cti (TV film)
Šampion Mike Tyson (TV film)
Šance na lásku (TV film)
1994 Oběti zla (TV film)
1993 Případ Pelikán
1992 Kruté neřesti (TV film)
1991 Final Approach
1990 Nebezpečný útěk
1989 Cesta kolem světa za 80 dní (TV film)
Desperado: Badlands Justice (TV film)
Final Days, The (TV film)
1988 Ollie Hopnoodle's Haven of Bliss (TV film)
Tales from the Hollywood Hills: Golden Land (TV film)
Vražedné svádění (TV film)
1987 L. A. policie (TV film)
Čarodějka z Bay Cove (TV film)
1986 Jak chutná černá
Vražda v uniformě (TV film)
1985 First Steps (TV film)
Morons from Outer Space
1984 Boj na řece
Příběh Jesseho Owense (TV film)
Star Trek III: Pátrání po Spockovi
1983 Soudcova noc
1981 Outland
1980 Obyčejní lidé
Soutěž
Trouble in High Timber Country (TV film)
1979 Elektrický jezdec
1978 Woman Called Moses, A (TV film)
1977 Kozoroh 1
Last Hurrah, The (TV film)
Never Con a Killer (TV film)
Podivná spravedlnost (TV film)
Young Joe, the Forgotten Kennedy (TV film)
1974 Terminal Man
The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One (TV film)
1973 Coffee, Tea or Me? (TV film)
Outrage (TV film)
President's Plane Is Missing, The (TV film)
Six Million Dollar Man: Solid Gold Kidnapping, The (TV film)
The Alpha Caper (TV film)
Štír
1972 Astronaut, The (TV film)
Brother on the Run
Family Flight (TV film)
Gidget Gets Married (TV film)
Jízda sedmi statečných
Man on a String (TV film)
Novodobí centurioni
1971 Chandler
Inside O.U.T. (TV film)
Útěk z Planety opic
1969 Daddy's Gone A-Hunting
Kovboj
1967 Bez okolků
Náš muž Flint 2: Flint opět v akci
Sail to Glory
1965 Von Ryanův Expres
1964 The Strangler
Zbohatlíci
1955 Pět pušek

TV seriály

2005 Closer (TV seriál)
2004 Larry, kroť se (TV seriál)
The Car Pool Lane (S04E06)
The 5 Wood (S04E05)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Causality (S01E12)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Loyalties (S01E10)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
Rocket Power (TV seriál)
1998 Vpád do Ameriky (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1993 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
What Makes Doogie Run (S04E22)
Eleven Angry People... and Vinnie (S04E21)
Dorky Housecall, M.D. (S04E20)
další epizody (9)
1992 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Roommate with a View (S04E13)
The Mother of All Fishing Trips (S04E12)
Will the Real Dr. Howser Please Stand Up (S04E11)
další epizody (25)
1991 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
It's a Wonderful Laugh (S03E12)
Truth and Consequences (S03E11)
Doogiesomething (S03E10)
další epizody (24)
1990 Cop Rock (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
A Woman Too Far (S02E13)
TV or Not TV (S02E12)
Oh Very Young (S02E11)
další epizody (26)
1989 Bratrstvo růže (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Doogie the Red-Nosed Reindeer (S01E13)
Every Dog Has His Doogie (S01E12)
Tonight's the Night (S01E11)
další epizody (13)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
It Ain't Over Till It's Over (S07E22)
A Pound of Flesh (S07E21)
The Runner Falls on His Kisser (S07E20)
další epizody (12)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
More Skinned Against Than Skinning (S07E10)
Fathers and Guns (S07E09)
Falling from Grace (S07E08)
další epizody (22)
1985 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Virgin and the Turkey (S06E10)
What Are Friends For? (S06E09)
Fathers and Huns (S06E08)
další epizody (22)
1984 Hunter (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Last Chance Salon (S05E11)
The Rise and Fall of Paul the Wall (S05E10)
Low Blow (S05E09)
další epizody (23)
1983 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Russians Are Coming (S04E10)
Honk If You're a Goose (S04E09)
Midway to What? (S04E08)
další epizody (20)
1982 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Santaclaustrophobia (S03E12)
No Body's Perfect (S03E11)
Phantom of the Hill (S03E10)
další epizody (23)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Chipped Beef (S02E07)
Cranky Streets (S02E06)
Fruits of the Poisonous Tree (S02E05)
další epizody (22)
1979 Paris (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Turnabout (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
Operation Petticoat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
Feather and Father Gang, The (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Vydat nebo zemřít (S03E05)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Tuttle (S01E15)
1972 Banyon (TV seriál)
Search (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The Survivors (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
My Mother the Car (TV seriál)
O.K. Crackerby! (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Cold Hands, Warm Heart (S02E02)
1963 General Hospital (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Human Factor (S01E08)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace