foto

Richard Hatch

  • nar. 21.3.1945
    Santa Monica, California, USA
  • zem. 7.2.2017 (71 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Axanar
2018 Chatter
Diminuendo
2017 Asylum of Darkness
2016 Surge of Power: Revenge of the Sequel
The Enchanted Cottage
2014 Star Trek: Prelude to Axanar
The Pod
2012 Dead by Friday
Season of Darkness
2011 The Little Match Makers
2010 War of Heaven
2008 InAlienable
2005 The Great War of Magellan
Vyvolávači deště
2003 Galacticon
2001 Big Shots
Duch podsvětí
Unseen Evil
1999 Battlestar Galactica: The Second Coming
1998 Iron Thunder
1996 Druhá šance
1994 Renaissance
1990 Delta Force Commando 2: Tajná mise
Pod Kilimanjárem přes řeku krve
1989 Ghetto Blaster
Hitch-Hikers, The
1988 Dark Bar
Mariňáci
Poslední četa
Smrt po telefonu
1985 Ohnivá pomsta
1983 Vězni ztraceného vesmíru (TV film)
1982 Nejlepší přátelé
1981 Charlie Chan a kletba Dračí královny
1980 Living Legend: The King of Rock and Roll
The Hustler of Muscle Beach (TV film)
1978 Deadman's Curve (TV film)
Hrdinové z galaxií
1976 Addie and the King of Hearts (TV film)
1975 Best Friends
The Hatfields and the McCoys (TV film)
1974 F. Scott Fitzgerald and 'The Last of the Belles' (TV film)
1973 Crime Club (TV film)

TV seriály

2017 Blade of Honor (TV seriál)
2014 After Hell (TV seriál)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
Blood on the Scales (S04E14)
The Oath (S04E13)
A Disquiet Follows My Soul (S04E12)
2008 Battlestar Galactica (TV seriál)
Sine Qua Non (S04E08)
Guess What's Coming to Dinner (S04E07)
The Ties That Bind (S04E03)
2007 The Guild (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Paní Kingová (S03E14)
2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
Kolaboranti (S03E05)
Exodus, část druhá (S03E04)
Exodus, část první (S03E03)
další epizody (8)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Domov, část 2. (S02E07)
Domov, část 1. (S02E06)
Farma (S02E05)
další epizody (6)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Dobytí Bastily (S01E03)
2001 The Hunted (TV seriál)
1995 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Trapped Beneath the Sea: Part 2 (S06E02)
Trapped Beneath the Sea: Part 1 (S06E01)
1990 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Víc než víš (S04E07)
1986 Throb (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Tři na cestách (S02E10)
1985 MacGruder and Loud (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Smrtící hurikán (S01E02)
1983 Hotel (TV seriál)
Masquerade (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1979 Battlestar Galactica (TV seriál)
The Hand of God (E21)
Take the Celestra (E20)
Experiment in Terra (E19)
další epizody (9)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
Fire in Space (E12)
The Living Legend: Part 2 (E11)
The Living Legend: Part 1 (E10)
další epizody (12)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Forever Fernwood (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
The Canine Collar (S05E24)
Time Out (S05E23)
Let's Pretend We're Strangers (S05E22)
další epizody (14)
1976 Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Castle of Fear (S05E10)
Hot Dog (S05E09)
Child of Anger (S05E08)
další epizody (10)
1974 Nakia (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
Young Dr. Kildare (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)

Dokumentární

2015 Fanarchy
2013 FANomenon

Režijní filmografie

Filmy

2003 Galacticon
1999 Battlestar Galactica: The Second Coming

TV seriály

1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)
1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky