foto

Robert O'Brien

  • nar. 8.5.1918
    New York City, New York, USA
  • zem. 7.11.2005 (87 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Lucy Moves to NBC (TV film)
1975 Lucy Gets Lucky (TV film)
1959 Say One for Me
1954 Lucky Me
1953 By the Light of the Silvery Moon
1952 The Belle of New York
1951 The Lemon Drop Kid
1950 Fancy Pants
1945 Dáma ve vlaku

TV seriály

1974 Chico and the Man (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
1964 Wendy and Me (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
1962 I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
New Comedy Showcase (TV seriál)
1959 Startime (TV seriál)
1958 Mister Ed (TV seriál)
1957 Sally (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky