foto

Ferenc Molnár

  • nar. 12.1.1878
    Budapešť, Uhry, Rakousko-Uhersko
  • zem. 1.4.1952 (74 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Három szerelem (TV film) - divadelní hra
1993 Az ibolya (TV film) - divadelní hra
1985 Raz, dva, tri (TV film) - divadelní hra
Spiel im Schloß (TV film) - divadelní hra
1984 Csendélet (TV film)
Hrát za každou cenu - divadelní hra
1981 A farkas (TV film)
1980 A doktor úr (divadelní záznam) - divadelní hra
Die Fee (divadelní záznam) - divadelní hra
1979 Das Veilchen (divadelní záznam) - divadelní hra
1975 Valaki (TV film) - divadelní hra
1972 Spiel der Herzen (divadelní záznam) - divadelní hra
1971 Die Zuckerbäckerin (divadelní záznam) - divadelní hra
Liliom (TV film) - divadelní hra
1970 Pesti erkölcsök (TV film)
1969 Das Lamm (TV film)
Die Fee (TV film) - divadelní hra
1968 Das Veilchen (divadelní záznam) - divadelní hra
1967 Carousel (TV film) - divadelní hra
Das Veilchen (divadelní záznam)
Panoptikum - divadelní hra
1963 Liliom (TV film) - divadelní hra
1961 Raz, dva, tři - divadelní hra
1960 Přídech skandálu - divadelní hra
1956 Carousel - divadelní hra
The Swan - divadelní hra
1947 I'll Be Yours - divadelní hra
1944 Blonde Fever - divadelní hra
1942 Historky z metropole
1941 The Chocolate Soldier - divadelní hra
1937 Double Wedding - divadelní hra
The Bride Wore Red - divadelní hra
1935 The Good Fairy - divadelní hra
1934 Liliom - divadelní hra
1931 The Guardsman - divadelní hra
1930 Liliom - divadelní hra
Olympia - divadelní hra
One Romantic Night - divadelní hra
Si l'empereur savait ça - divadelní hra
1929 His Glorious Night - divadelní hra
1927 Der Gardeoffizier - divadelní hra
1925 Fine Clothes - divadelní hra
Swan, The - divadelní hra
1921 The Devil - divadelní hra
Trip to Paradise, A - divadelní hra
1919 Liliom - divadelní hra
1918 Az ördög - divadelní hra
1916 Doktor úr - divadelní hra
1915 The Devil - divadelní hra
1914 Az aranyásó
1912 A gazdag ember kabátja
1908 Devil, The - divadelní hra

TV seriály

1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1977 Hungária kávéház (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1959 Startime (TV seriál) - divadelní hra
1956 The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1954 The Best of Broadway (TV seriál) - divadelní hra
1950 The Magnavox Theatre (TV seriál) - divadelní hra
1948 Actor's Studio (TV seriál) - divadelní hra
Studio One (TV seriál) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

2005 A Pál utcai fiúk (TV film) - kniha
2003 I ragazzi della via Pál (TV film) - kniha
1981 Ligeti legendák (TV film) - kniha
1969 Chlapci z Pavelské ulice - kniha
1935 Ragazzi della via Paal, I - kniha
1934 No Greater Glory - kniha
1929 Prisoners - kniha
1917 A Pál-utcai fiúk - kniha

TV seriály

1970 Husbands and Lovers (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1967 Aranysárkány
1926 Camille