foto

Robert Vrba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Vaginator: Merry Medieval Christmas (amatérský film)
2018 Blaster II: The Second Blast (amatérský film)
2017 Vaginator: Dawn of the Bitches (amatérský film)
2015 Až oči mé se rozevřou (amatérský film)
2014 The Blaster (amatérský film)
2013 V1: The Hunters of Carnivorous Bitches (amatérský film)
2011 Der Traum (amatérský film)
2009 MATRICIDIA (amatérský film)
Tete á Tete (amatérský film)

TV seriály

2015 Pionýři hororu 2 (TV seriál)
2013 Pionýři hororu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vaginator: Merry Medieval Christmas (amatérský film)
2018 Blaster II: The Second Blast (amatérský film)
2017 Vaginator: Dawn of the Bitches (amatérský film)
2015 Až oči mé se rozevřou (amatérský film)
2014 The Blaster (amatérský film)
2013 V1: The Hunters of Carnivorous Bitches (amatérský film)
2011 Der Traum (amatérský film)
2009 MATRICIDIA (amatérský film)
Tete á Tete (amatérský film)

TV seriály

2015 Pionýři hororu 2 (TV seriál)
2013 Pionýři hororu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Vaginator: Merry Medieval Christmas (amatérský film)
2018 Blaster II: The Second Blast (amatérský film)
2017 Vaginator: Dawn of the Bitches (amatérský film)
2014 The Blaster (amatérský film)

TV seriály

2015 Pionýři hororu 2 (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Blaster II: The Second Blast (amatérský film)
2017 Vaginator: Dawn of the Bitches (amatérský film)
2014 The Blaster (amatérský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Vaginator: Merry Medieval Christmas (amatérský film)

Host

TV pořady

2019 Filmáč (TV pořad)

Fanoušci tvůrce