foto

Cecilia Roth

  • nar. 8.8.1956 (62 let)
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dolor y gloria
2018 El Ángel
2016 Migas de pan
2013 Matrimonio
Rozkoš v oblacích
2008 Prázdné hnízdo
2006 Sofacama
2005 Otros días vendrán
Padre nuestro
2003 Hija del canibal, La
2002 Afrodita, el sabor del amor
Deseo
Kamčatka
Mluv s ní
Pernicioso vegetal
2001 Antigua vida mía
Vidas privadas
2000 Noche con Sabrina Love, Una
Segunda piel
1999 Vše o mé matce
1998 Lorca en el Río de la Plata (TV film)
1997 Martín (Hache)
Pozústatky ráje
1995 Caballos salvajes
1994 Balada de Donna Helena, La
1992 Desencuentros
Každý hledá své místo na slunci
1991 Vivir mata
1990 Yo, la peor de todas
1989 Dama del bosque, La
1988 Amores de Kafka, Los
1987 The Stranger
1984 Co jsem komu udělala?
El señor Galíndez
Jardín secreto, El
Todo va mal (TV film)
1983 Historias paralelas
Černá roucha
1982 Best Seller
Labyrint vášní
Octubre, 12
Pequeña movida, Una
1981 Pepe, no me des tormento
Trágala, perro
1980 Cuentos eróticos
Curso en que amamos a Kim Novak, El
Just a Film (Una película)
Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón
Reproches
1979 Arrebato
La familia, bien, gracias
Verdes praderas, Las
1978 De fresa, limón y menta
1977 Crecer de golpe
1976 No toquen a la nena

TV seriály

2011 Pacto, El (TV seriál)
2009 Tratame bien (TV seriál)
2004 Epitafy (TV seriál)
1998 Laura y Zoe (TV seriál)
1995 Nueve lunas (TV seriál)
1985 Extraños y amantes (TV seriál)
1979 Escrito en América (TV seriál)

Dokumentární

2003 Il était une fois... (TV seriál)
1981 Tendencias

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace