foto

Leif Erickson

  • nar. 27.10.1911
    Alameda, California, USA
  • zem. 29.1.1986 (74 let)
    Pensacola, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Savage in the Orient (TV film)
1980 Wild Times (TV film)
1977 Ultimátum
1975 Abduction
Force Five (TV film)
Winterhawk
1973 Six Million Dollar Man: Solid Gold Kidnapping, The (TV film)
1972 Dcery Joshuy Caba (TV film)
Family Rico, The (TV film)
Man and Boy
New Healers, The (TV film)
1971 Deadly Dream (TV film)
Terror in the Sky (TV film)
1965 I Saw What You Did
Přelud
1964 Elvis Presley: Roustabout
Strait-Jacket
Zbohatlíci
1963 Srocení orlů
1962 Shoot Out at Big Sag
1958 Once Upon a Horse...
Twilight for the Gods
1957 Dejte jim za mě pusu
Istanbul
Vintage, The
1956 Nejrychlejší střelec
Star in the Dust
Tea and Sympathy
1954 V přístavu
1953 A Perilous Journey
Born to the Saddle
Captain Scarface
Fort Algiers
Invaders from Mars
Never Wave at a WAC
Paris Model
Trouble Along the Way
1952 Abbott and Costello Meet Captain Kidd
Carbine Williams
My Wife's Best Friend
Sailor Beware
The Cimarron Kid
With a Song in My Heart
1951 Fourteen Hours
Reunion in Reno
Show Boat
Vysoký cíl
1950 Dallas
Love That Brute
Mother Didn't Tell Me
Stella
The Showdown
Three Secrets
1949 Johnny Stool Pigeon
The Lady Gambles
1948 Gay Intruders, The
Johanka z Arcu
Miss Tatlock's Millions
Promiňte, omyl
The Snake Pit
1947 Blonde Savage
The Gangster
1942 Arabské noci
Are Husbands Necessary?
Eagle Squadron
Night Monster
Pardon My Sarong
The Fleet's In
1941 H. M. Pulham, Esq.
Nothing But the Truth
The Blonde from Singapore
1939 ...One Third of a Nation...
1938 Ride a Crooked Mile
The Big Broadcast of 1938
1937 Hraběnka Walewská
Thrill of a Lifetime
Waikiki Wedding
1936 College Holiday
Desert Gold
Drift Fence
Girl of the Ozarks
1935 Nevada
Wanderer of the Wasteland
1933 Air Tonic
The Sweetheart of Sigma Chi

TV seriály

1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1977 Fantastická cesta (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)
1975 Medical Story (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
Paris 7000 (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 New Loretta Young Show, The (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 Colgate Theatre (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Inner Sanctum (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 The Unexpected (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Your Show Time (TV seriál)

Dokumentární

1939 Krize
Land of Liberty - a.z.

TV pořady

1968 It Takes Two (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace