foto

Otto Waalkes

  • nar. 22.7.1948 (69 let)
    Emden, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kartoffelsalat
Pomoc, zmenšil jsem učitelku
2014 7 trpaslíků
2011 Loď snů - New York (TV film)
2010 Otto's Eleven
2006 7 trpaslíků
2005 Siegfried
2004 Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel (TV film)
7 trpaslíků
2000 Otto - Der Katastrofenfilm
1999 St. Pauli Nacht
1992 Otto - Der Liebesfilm
1989 Otto - Der Außerfriesische
1987 Otto - Der Neue Film
1985 Otto - Der Film
1983 Hilfe, Otto kommt! (TV film)

TV seriály

2000 Alles Atze (TV seriál)

Dokumentární

2001 60 Jahre Karl Dall (TV film)

TV pořady

2016 Merci Udo - Deutschland sagt Danke! (TV pořad)
OTTO live! Holdrio again (TV pořad)
2013 CIRCUS HALLIGALLI - Best of (TV pořad)
2009 Granaten wie wir (TV pořad)
2000 Musik ohne Grenzen (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1992 Punkt 12 - Das RTL-Mittagsjournal (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Skladatelská filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2015 Kartoffelsalat

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace