foto

John Kerr

  • nar. 15.11.1931
    New York City, New York, USA
  • zem. 2.2.2013 (81 let)
    South Pasadena, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Vládce Central Parku (TV film)
1973 Class of '44
Incident on a Dark Street (TV film)
1972 Dealing: Or the Berkeley-to-Boston Forty-Brick Lost-Bag Blues
Longest Night, The (TV film)
1971 Yuma (TV film)
1961 7 Women from Hell
Jáma a kyvadlo
Král králů
1960 Girl of the Night
The Crowded Sky
1959 Berkeley Square (TV film)
1958 South Pacific
1957 Vintage, The
1956 Gaby
Tea and Sympathy
1955 The Cobweb
1954 The Men of Sherwood Forest
1953 Horace Mann's Miracle (TV film)

TV seriály

1977 Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
1975 Medical Story (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Semínko pochyb (S01E03)
Dr. Simon Locke (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Můj přítel delfín (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Justice (TV seriál)
The Elgin Hour (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2012 Out of My Dreams: Oscar Hammerstein II (TV film) - a.z.
2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.
1955 1955 Motion Picture Theatre Celebration

Host

TV pořady

1973 Peyton Place Revisited (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace