foto

Douglas O'Keeffe

  • nar. 5.6.1966 (52 let)
    Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Foreverland
2008 Kmen Andromeda (TV film)
2003 Invitation, The
Vražedné odhalení
2001 Láska a zrada (TV film)
2000 Norimberk (TV film)
Černý jezdec (TV film)
1998 Defenders: Choice of Evils, The (TV film)
Fotograf
1997 Inner Action
Příběhy odvahy: Dvě ženy (TV film)
Vražda v Bílém domě
1996 Johnny Shortwave
Lekce (TV film)
Není úniku (TV film)
Odejít jako vrah
Specimen
The Haunting of Lisa (TV film)
1995 Bez východiska
Dárce
Johnny Mnemonic
Malé dohazovačky
Mezi láskou a ctí (TV film)
Síla paměti
Trefa do černého
Výhled skleněným stropem (TV film)
Zákon džungle
1994 Bez soutěže
Harlequin 2 - Jiná žena (TV film)
Pavouk a moucha (TV film)
Právo na život
1993 J.F.K.: Reckless Yout (TV film)

TV seriály

2010 Lidský terč (TV seriál)
2008 Svatyně (TV seriál)
2006 Whistler (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Hrob (S05E14)
2003 Tarzan (TV seriál)
2002 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S02E04)
Day 2: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S02E03)
Day 2: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S02E02)
2001 Mutant X (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Power Play (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Fast Track (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 The Great Defender (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)

Dokumentární

1992 Hollywood Babylon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace