foto

Marin Ireland

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Piercing
2017 Aardvark
Flint (TV film)
Podivíni
Sollers Point
2016 In the Radiant City
Some Freaks
The Phenom
Za každou cenu
2015 Ce sentiment de l'été
Zvláštní příběh rodiny F
2014 Poslední K.O.
Take Care
2013 Skrytá zlost
2012 28 Hotel Rooms
Druhá šance
Jak bude?
Sparrows Dance
Stars in Shorts
The Letter
2011 Portraits in Dramatic Time
2010 sexting
2009 Něco na těch mužích je
2008 If You Could Say It in Words
Nouzový východ
Rachel se vdává
The Understudy
Ztráta diamantové slzy
2007 Holka z předměstí
Já, legenda
2004 Manchurianský kandidát

TV seriály

2018 Bull (TV seriál)
Survival Instincts (S02E11)
Sneaky Pete (TV seriál)
Switch (S02E10)
Buffalo Soldiers (S02E09)
Marius Josipovic (S02E08)
další epizody (10)
2017 Sneaky Pete (TV seriál)
The Longest Day (S01E10)
The Turn (S01E09)
The Roll Over (S01E08)
další epizody (9)
2015 Sneaky Pete (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Slap (TV seriál)
Girls (TV seriál)
Přihrátky (S04E04)
Spisovatelka (S04E03)
Trýznivost (S04E02)
Jak prosté (TV seriál)
Důkaz věcí nevídaných (S04E02)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Porušení podmínky (S16E17)
2014 The Divide - Zlom (TV seriál)
Mystérium sexu (TV seriál)
Tam dole (S02E10)
Můj příběh (S02E09)
Zrcadlo, zrcadlo (S02E08)
The Killing (TV seriál)
The Good Soldier (S04E03)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
Láska bolí (S01E09)
2012 My America (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
Off the Reservation (S02E08)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Mýtina (S02E07)
Vzpomínky (TV seriál)
Heartbreak (S01E16)
Šéf (TV seriál)
True Enough (S02E10)
Clinch (S02E09)
Consequence (S02E08)
další epizody (4)
2011 Mildred Pierceová (TV seriál)
Muž s posláním (TV seriál)
Prime Suspect (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Víkend (S01E07)
Dobrý voják (S01E06)
Věrný sobě (S01E04)
další epizody (4)
Dobrá manželka (TV seriál)
Dva týdny života (S02E21)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Veselá fraška (S05E16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Confrontation (S08E05)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Pomsta matce (S02E22)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

TV pořady

2009 The 63rd Annual Tony Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace