foto

Marin Ireland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Dark and the Wicked
The Empty Man
2019 Irčan
Light from Light
2018 Piercing
2017 Aardvark
Flint (TV film)
Podivíni
Sollers Point
2016 In the Radiant City
Some Freaks
The Phenom
Za každou cenu
2015 Ce sentiment de l'été
Zvláštní příběh rodiny F
2014 Poslední K.O.
Take Care
2013 Skrytá zlost
2012 28 Hotel Rooms
Druhá šance
Jak bude?
Sparrows Dance
Stars in Shorts
The Letter
2011 Portraits in Dramatic Time
2010 sexting
2009 Něco na těch mužích je
2008 If You Could Say It in Words
Nouzový východ
Rachel se vdává
The Understudy
Ztráta diamantové slzy
2007 Holka z předměstí
Já, legenda
2004 Manchurianský kandidát

TV seriály

2020 Day by Day (TV seriál)
Y (TV seriál)
2019 Dobrý doktor (TV seriál)
I Love You (S03E20)
Hurt (S03E19)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Brooklyn Potash (S03E10)
The Mask Drop (S03E09)
The Sunshine Switcheroo (S03E08)
další epizody (10)
2018 Bull (TV seriál)
Survival Instincts (S02E11)
Sneaky Pete (TV seriál)
Switch (S02E10)
Buffalo Soldiers (S02E09)
Marius Josipovic (S02E08)
další epizody (10)
2017 Sneaky Pete (TV seriál)
The Longest Day (S01E10)
The Turn (S01E09)
The Roll Over (S01E08)
další epizody (9)
2015 Facka (TV seriál)
Ritchie (E08)
Rosie (E07)
Aisha (E06)
další epizody (7)
Sneaky Pete (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Girls (TV seriál)
Přihrátky (S04E04)
Spisovatelka (S04E03)
Trýznivost (S04E02)
Jak prosté (TV seriál)
Důkaz věcí nevídaných (S04E02)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Porušení podmínky (S16E17)
2014 The Divide - Zlom (TV seriál)
Mystérium sexu (TV seriál)
Tam dole (S02E10)
Můj příběh (S02E09)
Zrcadlo, zrcadlo (S02E08)
Zločin (TV seriál)
The Good Soldier (S04E03)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
Láska bolí (S01E09)
2012 My America (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Mýtina (S02E07)
Vzpomínky (TV seriál)
Heartbreak (S01E16)
Zločin (TV seriál)
Ven z rezervace (S02E08)
Šéf (TV seriál)
True Enough (S02E10)
Clinch (S02E09)
Consequence (S02E08)
další epizody (4)
2011 Mildred Pierceová (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Exposure (E07)
In Case of All Hell Breaking Loose (E02)
Pilot (E01)
Prime Suspect (TV seriál)
Gone to Pieces (E09)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Víkend (S01E07)
Dobrý voják (S01E06)
Věrný sobě (S01E04)
další epizody (4)
Dobrá manželka (TV seriál)
Dva týdny života (S02E21)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Veselá fraška (S05E16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Confrontation (S08E05)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Pomsta matce (S02E22)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 The 63rd Annual Tony Awards (TV pořad)