foto

Igor Jadue-Lillo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Všechno úplně všechno
2015 Down Dog (TV film)
2014 Delirium (TV film)
2011 Metro (TV film)
2010 Děcka jsou v pohodě
2008 Cestující
2005 Stopařův průvodce po Galaxii
2001 Disco Pigs
2000 Život v hrsti
1998 Příliš jednoduché
1997 Historias de fútbol
1994 Valparaíso

TV seriály

2019 Party of Five (TV seriál)
2016 Bull (TV seriál)
The Necklace (S01E01)

Hudební videoklipy

1999 Fatboy Slim - Right Here Right Now (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky