foto

Frederick Knott

  • nar. 28.8.1916
    Hankow, Čína
  • zem. 17.12.2002 (86 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Sama v temnotě - divadelní hra
1998 Dokonalá vražda - divadelní hra
1982 Wait Until Dark (TV film) - divadelní hra
1981 Dial M for Murder (TV film) - divadelní hra
1967 Dial M for Murder (TV film) - divadelní hra
Hrnec medu - divadelní hra
Čekej do tmy - divadelní hra
1959 Bei Anruf - Mord (TV film) - divadelní hra
1958 Dial M for Murder (TV film) - scénář, divadelní hra
Hans Brinker and the Silver Skates (TV film)
Soita 03 - Rikospoliisi (TV film) - divadelní hra
1954 Vražda na objednávku - scénář, divadelní hra
1952 Last Page, The

TV seriály

1964 Thursday Theatre (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál) - divadelní hra
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

TV seriály

1958 77 Sunset Strip (TV seriál) - kniha